2016. augusztus 9., kedd

Látogatás a kórházban

Később délután Daniel bevitte Elorát, hogy meglátogathassa férjét. Az ágyban fekvő alak azonban nem Leslie volt....
"Azt mondta a doki, hogy ez a Leslie hetek óta eltűnt, szóval biztos lelépett. Ha nem szólt a családjának, valószínűleg nem is akar tovább az életük részese lenni. Mi lenne, ha átvenném a helyét? Nekem úgysem volt soha semmim, a doki szerint meg elég komoly fejsérülésem van, és mivel tényleg nem tudok róluk semmit, őszintén mondhatom, hogy nem emlékszem.Egy próbát megér!"
Eközben megérkeztek Danielék is.
- Amint láthatod, a műtét jól sikerült, kielégítő állapotban van. Ma le is viszik az intenzívről. Nyugodtan ülj le mellé, én addig ráhallgatok.
 - Helló Leslie, hogy vagy ma ?
A válasz egy nyögés volt, ahogy Daniel a sztetoszkópot a mellkasára helyezte.
- Bocs, elfelejtettem, hogy nem igen tudsz válaszolni. Pár hét, és újra a régi leszel.
- A helyzethez képest rendben van.
- Hazavitethetem?
- Szerintem nincs akadálya, de konzultálok a kollégával előtte. Megyek, magatokra hagylak egy kicsit.


Elora csak nézte a bepólyált figurát, aki felé pislogott, mert a fejét nem tudta megmozdítani. Mintha jóval vékonyabb lett volna, és így, hogy még csak nem is tudott megszólalni... Nem volt biztos benne, hogy a férje kezét fogja. 

Daniel később visszatért, és közölte, hogy Leslie-t várják a Bariban lévő kórházban, amikor csak akarnak, indulhatnak haza.


A folytatás most kicsit késni fog, türelmet kell kérjek a jövő hétig, mert eddig voltunk előre fotózva. 
Kellemes izgulást mindenkinek :)

2 megjegyzés:

  1. Hát ez... Jaj! Azért remélem kiderül, hogy csak egy csövi, még időben. Mondjuk a csövi jobb belátásra tér és amint tud beszélni, megmondja az igazt... Aztán, mert jó fejek, beköltöztetik Rózsa falvára, munkát kap meg a csövi hányattatott rossz sorsa is érdekelne. Na jó, te már biztos tudod a folytatást, nem is akarok belebeszélni itt a dolgokba, csak a fantáziám... Meglódult.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából még semmi nem végleges, szóval jól jönnek az ötletek :)

      Törlés