2016. október 3., hétfő

Nick gondolatai

Miután Elora magára hagyta, a csöves sóhajtott egy óvatosat, mert a törött bordái eléggé fájtak még. 
"Miért bal kezes? Miért??" - gondolta csalódottan. - "Ha nincs ez a papír aláírós cécó, szépen átvehettem volna a helyét. Lehetne gyerekem, otthonom... Mit is hittem? Hogy is lehetne esélye egy olyan fickónak, mint én?!" Morfondírozását az érkező doktornő szakította félbe.
 - Jó napot, Mr. Shepard! Jöttem levenni a kötést, és lecserélni a másikat.
Nic kelletlenül és óvatosan tornászta fel magát az ágyban, majd miután megszabadult a pólyától, az orvosra nézett.
 - Doktornő, tévedés történt, én nem az vagyok, akinek gondoltak. Annak a férfinak az iratait akartam visszajuttatni, mikor elütöttek...
 - Óh, hát, ezt nem tudhattuk. Ne fárassza nagyon magát a beszéddel, a sérülései miatt ez gondolom, most sem könnyű. - Nick biccentett. 
- Ugye, a hölgynek nem lesz baja az izgalomtól? Nagyon hálás vagyok neki a gondoskodásért.
- Emiatt ne aggódjon. Majd beszélek vele. De azt hiszem, a neheze mindenki számára még csak most jön, próbáljon meg inkább pihenni.
 Amikor Dr. Stone magára hagyja, újra merenghet kedvére.
 "Remélem, visszajön, és meghallgat. De, hova viharzott el? Talán a rendőrségre ment? Biztos meg akarja találni a férjét. Szegény asszony." Eközben valami dallam kezd szólni az ágy alól.
 "Hát, vissza kell jönnie, ahogy hallom, még a táskáját is itt felejtette, a mobillal..."

2 megjegyzés:

  1. Juj de jó ez a történet! Imádom és remélem nemsokára Leslie is előkerülhet! És remélem Ninc azért kap valami jutalmat, mert a rendőrségre akarta eljuttatni Leslie iratait. Ha okos, akkor azt mondja, eddig csak azért nem mondta el, ki ő, mert nem amlékezett rá, ki ő és miért került kórházba vagy azért mert nem tudott neszélni, annyir afájtak a bordái. Nem rossz ez a fickó, megérdemelné, hogy jóra forduljon a sorsa.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Leslie leghamarabb csak december elején jön vissza :) De igazad van, megérdemli, hogy jóra forduljon az élete, pláne, ha kiderül, mi volt a mögött, hogy családot szeretne :)

      Törlés